Logg inn til Bank Norwegian sin nettbank – viktig!

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn i nettbanken hos Bank Norwegian.

Det er i dag vanlig at bankene har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du bruker nettbanken din hos Bank Norwegian.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Bank Norwegian

Husk å påse at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Bank Norwegian sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra pengene dine som du har på din bankkonto hos Bank Norwegian. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn i Bank Norwegian sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Bank Norwegian er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Bank Norwegian, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Bank Norwegian. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Bank Norwegian, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Bank Norwegian sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Bank Norwegian sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Bank Norwegian, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.