Logg inn til DNBNord sin nettbank – dette visste du ikke

Logg inn i DNBNord sin nettbank. Du gjør dette på innloggingssiden til banken din..

Alle moderne banker i Norge har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør ha som en regel når du bruker nettbanken din hos DNBNord.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til DNBNord

Husk å kontrollere at du er på standard URL når du skal logge deg inn i DNBNord sin nettbank. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra pengene dine som du har på din bankkonto hos DNBNord. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i DNBNord sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos DNBNord er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til DNBNord, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til DNBNord. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos DNBNord, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i DNBNord sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos DNBNord sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos DNBNord, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.