Logg inn til Dreams sin nettbank – pass på disse tingene

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn i nettbanken hos Dreams.

Det er i dag vanlig at bankene har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør ha som en regel når du benytter deg av nettbanken din hos Dreams.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Dreams

Husk å kontrollere at du er på standard adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn i Dreams sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din bankkonto hos Dreams. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Dreams sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Dreams er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Dreams, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Dreams. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Dreams, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Dreams sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Dreams sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Dreams, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.