SBNN nettbank: logg inn

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn i nettbanken din hos SBNN.

Det er i dag vanlig at bankene har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du ikke må glemme når du bruker nettbanken din hos SBNN.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til SBNN

Husk å kontrollere at du er på riktig URL når du skal logge deg inn i SBNN sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos SBNN. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Får du ikke til å logge inn i SBNN sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos SBNN er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til SBNN, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til SBNN. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos SBNN, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i SBNN sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos SBNN sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos SBNN, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.