Logg inn til Skudenes og Aakra Sparebank sin nettbank – viktig!

Logg inn i Skudenes og Aakra Sparebank sin nettbank. Du gjør dette på innloggingssiden til banken din..

Det er i dag vanlig at bankene har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør huske når du benytter deg av nettbanken din hos Skudenes og Aakra Sparebank.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Skudenes og Aakra Sparebank

Husk å sjekke at du er på riktig URL når du skal logge inn i Skudenes og Aakra Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din bankkonto hos Skudenes og Aakra Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Skudenes og Aakra Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Skudenes og Aakra Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Skudenes og Aakra Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Skudenes og Aakra Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Skudenes og Aakra Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Skudenes og Aakra Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Skudenes og Aakra Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Skudenes og Aakra Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.