SpareBank 1 Hallingdal Valdres: logg inn i nettbanken

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn i nettbanken hos SpareBank 1 Hallingdal Valdres.

Alle moderne banker i Norge har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du bruker nettbanken din hos SpareBank 1 Hallingdal Valdres.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til SpareBank 1 Hallingdal Valdres

Husk å sjekke at du er på aktuelt nettadresse når du skal logge deg inn hos SpareBank 1 Hallingdal Valdres sin nettbank. Om du ikke er på riktig sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din bankkonto hos SpareBank 1 Hallingdal Valdres. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn i SpareBank 1 Hallingdal Valdres sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos SpareBank 1 Hallingdal Valdres er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til SpareBank 1 Hallingdal Valdres, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til SpareBank 1 Hallingdal Valdres. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos SpareBank 1 Hallingdal Valdres, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i SpareBank 1 Hallingdal Valdres sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos SpareBank 1 Hallingdal Valdres sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos SpareBank 1 Hallingdal Valdres, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.