Logg inn til Sparebank 1 Oslo-Akershus sin nettbank – pass på disse tingene

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn i nettbanken din hos Sparebank 1 Oslo-Akershus.

Det er i dag vanlig at bankene har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du benytter deg av nettbanken din hos Sparebank 1 Oslo-Akershus.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Sparebank 1 Oslo-Akershus

Husk å forvisse deg om at du er på standard adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn i Sparebank 1 Oslo-Akershus sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebank 1 Oslo-Akershus. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Sparebank 1 Oslo-Akershus sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Sparebank 1 Oslo-Akershus er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Sparebank 1 Oslo-Akershus, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Sparebank 1 Oslo-Akershus. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Sparebank 1 Oslo-Akershus, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Sparebank 1 Oslo-Akershus sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Sparebank 1 Oslo-Akershus sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Sparebank 1 Oslo-Akershus, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.