Sparebanken Sogn og Fjordane: logg inn i nettbanken

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn i nettbanken din hos Sparebanken Sogn og Fjordane.

Det er i dag vanlig at bankene har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må ha i mente når du benytter deg av nettbanken din hos Sparebanken Sogn og Fjordane.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Sparebanken Sogn og Fjordane

Husk å kontrollere at du er på aktuelt adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebanken Sogn og Fjordane. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn i Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Sparebanken Sogn og Fjordane er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Sparebanken Sogn og Fjordane, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Sparebanken Sogn og Fjordane. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Sparebanken Sogn og Fjordane, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Sparebanken Sogn og Fjordane, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.