Logg inn til Askim og Spydeberg Sparebank sin nettbank – pass på disse tingene

Logg inn i Askim og Spydeberg Sparebank sin nettbank. Du gjør dette på innloggingssiden til banken din..

Det er i dag vanlig at bankene har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør ha som en regel når du benytter deg av nettbanken din hos Askim og Spydeberg Sparebank.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Askim og Spydeberg Sparebank

Husk å sjekke at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge inn hos Askim og Spydeberg Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Askim og Spydeberg Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Kommer du ikke inn i Askim og Spydeberg Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Askim og Spydeberg Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Askim og Spydeberg Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Askim og Spydeberg Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Askim og Spydeberg Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Askim og Spydeberg Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Askim og Spydeberg Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Askim og Spydeberg Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.