Høland og Setskog Sparebank nettbank: logg inn

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn i nettbanken din hos Høland og Setskog Sparebank.

Alle moderne banker i Norge har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må ha i mente når du benytter deg av nettbanken din hos Høland og Setskog Sparebank.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Høland og Setskog Sparebank

Husk å passe på at du er på rett nettadresse når du skal logge deg inn i Høland og Setskog Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på rett sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra pengene dine som du har på din bankkonto hos Høland og Setskog Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn i Høland og Setskog Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Høland og Setskog Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Høland og Setskog Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Høland og Setskog Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Høland og Setskog Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Høland og Setskog Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Høland og Setskog Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Høland og Setskog Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.