Myggfelle

Du kan prøve en myggfelle med en vanlig husholdningsvifte, men for en virkelig effektiv en bør du velge en høyhastighetsvifte. Det er mange gjentakelser av viftefeller, men den enkleste bruker en 20-tommers boksvifte med metallramme, metallnett (typen som brukes til vindusskjermer) og magneter som er sterke nok til å feste skjermen til vifterammen.

Samle forsyninger og velg det beste stedet for fellen for å tiltrekke flest flygende insekter til hjemmet ditt. Vi liker også Tysonir Zapping Myggfelle Få en totalpris Få den værbestandig og vaskbar Lett og rimelig, denne fellen er et flott alternativ for å bli kvitt flygende insekter på trange steder. Strong Contender FVOAI Hengende plast myggfelle Sjekk totalpris Innendørs/utendørs dør og vanntett Sterk nok for utendørs bruk og trygg nok for innendørs bruk, denne allsidige fellen for en rekke flygende insekter. Få vårt beste utvalg av SEVERINO Elektrisk myggfelle Sjekk pris Generelt Bli kraftig og trygg Denne insektfellen er kraftig og trygg for innendørs eller utendørs bruk, og holder stikkende insekter i sjakk.

Ved å bruke en kombinasjon av UV-lys og et titandioksidbelegg for å tiltrekke mygg og fange dem med en stillegående vifte, er denne fellen designet for å avbryte myggavlssyklusen i opptil seks måneder. Denne insektdreperen bruker ingen plantevernmidler, propan eller lim og er effektiv på opptil en halv dekar. Denne fellen tiltrekker og dreper mygg i opptil en hektar stor bakgård uten skadelige kjemikalier.

Fellene krever ikke innkjøp av mygglokk, men de trenger AC-uttak for vifte og sort lys. Denne typen felle er helt giftfri og svært effektiv, så den kan brukes i skur, verandaer og andre lignende steder der mygg samles. Selv om alle disse fellene er flotte for å fange mygg før de småspiser babyer, er de bare et lag med beskyttelse mot disse ekle insektene som bærer ting som Zika, West Nile og Dengue. Denne unike myggfellen er supermorsom og gir et snev av lys til hagen din om natten.

Deretter legger du til et grunnleggende myggagn og voila, en effektiv felle som hindrer mygg i å avle innendørs. I følge læreboken trenger du bare en 2-liters flaske, delt i to med halvparten opp ned, litt brunt sukker og litt gjær. Denne innretningen skal bære mygg milevis rundt, slik at de med glede dykker ned i sukkervann og dør.

Foruten å lukte bedre, er det også en veldig enkel og giftfri måte å fange mygg før de spiser hånden din. Du kan bruke den samme myggfellen hele sesongen, bare bytt gjærblandingen hver gang du bruker den. Vi anbefaler å sette fellen uten myggagn de første to ukene og deretter bruke duftstrimmelen Mega-Catch(tm) de neste to ukene. Du kan deretter programmere en tidtaker (gjelder bare for PREMIER XC- og ULTRA PRO 900-serien) for å utløse fellen under høy myggaktivitet i ditt område.

Det patenterte variable CO2 slow release-systemet på PRO 900 ULTRA-serien puster ut varierende mengder CO2, som myggen bruker for å nå fellen. Dette er fordi luftstrømmen fra fellen er rik på fuktighet (lik menneskelig pust) og inneholder spor av sukker, som mygg anser som en energikilde.

For det første viser våre forskerteams erfaring med noen av disse fellene (myggmagneten) at de ofte går i stykker. Myggmagneter fanger for eksempel tusenvis av mygg, men dette endrer ikke bitehastigheten på byggeplasser der disse enhetene er installert. Dette er et vanskelig spørsmål for den gjennomsnittlige huseier å svare på fordi antallet mygg i et område kan endre seg drastisk i løpet av noen dager, uavhengig av hvordan fellen brukes.

Det sentrale spørsmålet er imidlertid om dette fører til en målbar reduksjon i antall mygg som lander og biter mennesker i området som bør beskyttes av fellen. Det er viktig å ha litt tålmodighet til å prøve å for eksempel flytte på fluesnapperen en eller flere ganger for å finne et sted som er den såkalte “gyldne flekken” eller optimal posisjon. Myggfeller fungerer best på ca. 7 fot over bakken for å sikre at de er utenfor rekkevidde for barn og fortsatt innenfor rekkevidde av insekter i lave høyder. Myggfeller kommer i mange størrelser og typer, fra tradisjonelle elektriske grillfeller til stillefeller som bruker lys, kjemikalier, varme eller annet agn for å holde insekter unna mennesker.

Imidlertid er disse fellene generelt usikre å bruke i boligområder og må brukes med forsiktighet for ikke å tiltrekke flere mygg til området i stedet for å drepe dem. Nettingen er vanskeligere å finne og må være tynn nok til å holde mygg ute. Hvis du ikke har netting for hånden, fungerer myggnett eller gasbind også. I en knipe er alt du trenger å gjøre å feste et billig og lett å finne vanlig myggnett.

Du trenger en racketformet myggscoop, en liten plastbeholder, gaffatape, hyssing, et batteri, en kniv, en lommelykt, et speil, svart spraymaling, bakepulver, sukker, råtten frukt, en liten flaske. , limfelle og boks. Hvis du har problemer med å løse myggproblemet ditt med en hjemmelaget felle, ta kontakt med fagfolkene i Mosquito Squad. Og viktigst av alt, sørg for at hagen din er fri for stående vann, siden det er her myggen hekker. Mygg synes vann er attraktivt, så de lander, blir fanget i såpebobler og drukner.

Myggen vil bli tiltrukket av CO2, som vil oppmuntre dem til å gå inn gjennom trakten, hvor de vil drukne i vannet. Mygg vil komme inn gjennom denne trakten slik at de ikke kan komme seg ut. Det er lurt så lenge det renner, men stående vann er grobunn for mygg. Plasser en vifte i nærheten av områder der mygg lever, koble den til (hvis du er på camping, bruk en bærbar generator) og slå den på.

Noen personer i anmeldelsen likte Dynatrap-fellen, som bruker samme vifte som tidligere feller, samt et stort svart lys som tiltrekker mygg. Disse papirfellene er plantevernmiddelfrie og rimelige, kan brukes innendørs og utendørs, og er reversible. Magnetiske myggfeller (R) er de primære stikkende insektfellene og langsiktig løsning for effektiv myggkontroll.

Legg igjen en kommentar